Babyaisle.dk

Babyaisle

Alle der har fået børn, ved at det er dyrt. Den tommefingerregel siger, at det koster ca. en million kroner at have et barn fra det bliver født og til det flytter hjemmefra, og det er nok endda et lavt bud. En stor del af disse udgifter kommer i barnet første par år, hvor der skal investeres i dyrt udstyr som barnevogn, klapvogn, autostol og andre lignende dyre bekendtskaber.

Babyaisle.dk er en webshop der har et stort udvalg iden for dette, og ofte til priser der er væsentlig lavere, end dem du er vant til. Varerne kommer fra polske distributører, hvor virksomhedens globale hovedsæde også har hjemme. Det er dog præcis de samme produkter, du finder, som hvis du fik i en hvilken som helst dansk butik.

Når du kigger rundt på shoppen, vil du også hurtigt se, at der forhandles alle de populære modeller, som bliver rost til anerkendte tests. Du kan blandt andet finde testvindere som Cybex pallas, Baby Jogger City Elite og mange andre.

Leveringstiden er et par dage længere, men det er alligevel meget sjældent, at det er ting man står og mangler akut. Bestiller du for mere end 1000 kroner, bliver din varer endda leveret til dig uden yderligere omkostninger.

Besøg dem her
We will be happy to hear your thoughts

Anmeld virksomheden

Dine samlede point