1 Anmeldelse
 1. Svar
  Jesper Østergaard november 18, 2015 at 8:55 am
  4.5
  Service
  90
  Pris
  90
  Samlet vurdering
  90

  Jeg har ikke erfaring med budgetplanlægning og økonomi og vidste derfor, at jeg havde brug for ekstern hjælp til det økonomiske, da jeg startede min virksomhed. Derfor tog jeg kontakt til en række økonomiske rådgivere, herunder gaeldskonsulent.dk efter anbefaling fra en af mine gode venner i branchen.

  På deres hjemmeside reklamerer de med, at man kan få en gratis sagsvurdering, så det prøvede jeg selvfølgelig. Få timer efter fik jeg en opringning fra Faraz Sheikh, der uddybende forklarede, hvad de kunne tilbyde, og vi aftalte et møde, hvor vi kunne gennemgå det hele sammen.

  I fællesskab, og sammen med deres revisor, fik vi kigget på ejerforhold, drift og omsætning, værdier og tilgodehavender og gæld – ting, som jeg mere eller mindre havde mistet overblikket over. Det var i den grad den saltvandsindsprøjtning, min virksomhed havde brug for.

  I dag går det strålende, og der er helt styr på den økonomiske situation! Jeg bruger stadig Faraz som konsulent – han er både dygtig og effektiv og arbejdet til en meget rimelig pris. De varmeste anbefalinger herfra!

  Helpful(3) Unhelpful(0)You have already voted this

Anmeld virksomheden

Dine samlede point