Hanstholm-rejser.dk

Busrejser med hanstholm-rejser.JPG

Hanstholm-Rejser tilbyder spændende busrejser, krydstogter og flyrejser. Det er dog især busrejser for familien i hele Europa, Hanstholm-Rejser kendes for. Med over 20 års erfaring er der styr på alle de praktiske detaljer, så du trygt kan læne dig tilbage og nyde rejsen.

Det handler om oplevelser og minder når bussen først ruller rundt i den store verden. Rejsearrangøren har mange stamgæster, der vælger dem som rejsepartner igen og igen, på baggrund af deres mange gode oplevelser med arrangøren.

Mange tror at busrejser kun hører sig til for senior-par, hvilket dog bestemt ikke er tilfældet. Busrejserne er vidt forskellige og både unge, ældre og familier tager på busrejser i Europa.

For eksempel vælger mange familier at tage bussen til Disneyland i Paris, hvor de både kan besøge den betagende hovedstad men også have oplevelser med børnene, som de altid vil kunne mindes.

For de unge er det både ture til det varme syd og skirejser om vinteren der er et hit mens mange ældre især tager på kulturrejser i fx Skotland, Tyskland og i særdeleshed de varmelande såsom Spanien og Italien.

Besøg siden her
Hanstholm-rejser.dk
9.3 Point i alt
1 Anmeldelser
Tilføj din anmeldelse
Service
10
Pris
9
Samlet vurdering
9
1 Anmeldelse
 1. 4.65
  Service
  100
  Pris
  90
  Samlet vurdering
  90

  Har haft en dejlig rejseoplevelse i Skotland med min veninde i 2018. Har kun ros til overs for Hanstholm Rejser, hvor alt gik op i en højere enhed. Busserne var altid til tiden, turen var fuld af flotte oplevelser og chaufførerne var super søde hele vejen.
  Kan klart anbefales!

  Fordele: De har styr på alle detaljer, så alt på rejsen bare fungerer
  Ulemper: Toiletter i busser bliver aldrig min favorit
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this

Anmeld virksomheden

Dine samlede point