Kontorfællesskabet 5teSTED

Kontorfællesskabet 5teSTED

5teSTED er et kontorfællesskab placeret ved Kongens Nytorv i hjertet af København. 5teSTED holder til i en ældre Københavnerbygning, hvor tidligere lejligheder og erhverv er om omdannet til et hyggeligt og idyllisk kontorfællesskab i flere niveauer med både åbne kontormiljøer og separate kontorlokaler i forskellige størrelser.

I huset finder du selvstændige og mindre virksomheder inden for et bredt felt af brancher. Det gælder alt fra kommunikationskonsulenter, fødevarevirksomheder, grafikere, parkour-instruktører, softwareudviklere, højskoler og meget mere. Fælles for alle er, at de er en del af et unikt fællesskab, der gør kontorfællesskabet til et rart sted at være. Et fællesskab hvor der også arbejdes på tværs af huset både internt og med eksterne kunder. Mange virksomheder har med andre ord oplevet en stor synergi ved at vælge et kontor på 5teSTED hvad angår nye kunder og samarbejdspartnere.

Der er desuden rig mulighed for at deltage i sociale arrangementer, netværksmøder og fredagsbarer uanset om du har en fast kontorplads eller et kontorlokale til dit firma.

Kig forbi 5tested.dk og book en rundvisning.

Besøg siden her
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Anmeldelsesportalen
Logo