Liv’IN

Liv’IN

Livin.dk er møbelwebshop, der er en del af Indretningsfabrikken, der ligeledes arbejder med møbler i form af indretning af restauranter, hoteller, kontorer m.m. Virksomheden har egen møbelproduktion i Vinderup i Jylland, der både producere specialinventar til erhverv og til webshoppen.

Virksomheden er fra 2012 og drives i dag af Laila D. Lund og Allan Daasbjerg, der har arbejdet i møbelbranchen i mange år. Tilsammen skaber de spændende indretningsløsninger til erhverv, og det har samtidig resulteret i gode priser og spændende møbler og boliginteriør, som private kan købe via Livin.dk.

Kvalitet og design er kernen i virksomheden, og derfor er alt hvad du møder på Livin.dk også udvalgt til at overholde deres strenge kriterier til netop kvalitet og design. Her er der fokus på de nordiske rødder samtidig med, at sortimentet krydres med internationale brands, der spottes til designmesser i Milano og andre eksotiske steder.

Blandt de mest populære produkter på Livin.dk findes Dublin Langbord, der kan indeholde op til seks tillægsplader og blive mere end fem meter langt. Netop længden gør bordet ekstra interessant, da der kan sidde op til 22 spisende gæster omkring det. Se Dublin Langbord eller find inspiration til hjemmet på Livin.dk.

Besøg siden her
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Anmeldelsesportalen
Logo