Mecindo.dk – Sundhed på nettet

Mecindo

Mecindo.dk er en online sundhedsbutik, hvor du finder et kæmpe udvalg af alt hvad der hører ind under sundhed. Store dele af sortimentet minder om det, du kan finde på et almindeligt apotek. Det betyder at du kan finde håndkøbsmedicin som allergipiller, piller mod forstoppelse men også eksempelvis graviditetsteste og lignende.

Mecindo er dog netop ikke et apotek, og udvalget spænder derfor også meget bredere, end hvad du vil kunne finde et sådan sted. De er ikke begrænset af et fysisk lager, hvilket betyder at du finder et langt større udvalg, både flere produkter og kategorier, men også flere forskellige mærker af de samme produkter, så du selv kan vælge hvilke du vil købe.

Oveni er priserne lavere, hvilket blandt ande skyldes nogle stordriftsfordele ved at være en del af et internationals foretagende og så naturligvis at de ikke har nogle dyre huslejer til butikslokaler.

Der er med andre ord rigtig mange grunde til at handle på Mecindo, uanset om du skal have håndkøbsmedicin, skønhedspleje. kosttilskud, babymad eller noget helte femte. Der er hurtig levering og fragten koster fra kun 29 kroner, bestiller du for mere end 499 kroner, bliver det leveret fragtfrit.

Besøg dem her
We will be happy to hear your thoughts

Anmeld virksomheden

Dine samlede point