Skousen

Skærmbillede 2017-07-07 kl. 11.20.46

Der findes nok ikke mange, der ikke kender Skousen. I år (2017) kunne Skousen fejrer de deres 60 års fødselsdag. Det blev stiftet af Preben Skousen og var oprindeligt baseret på dørsalg. Siden blev det til fysiske butikker, og idag er det den eneste kæde med hvidevarer der har fysiske butikker. Langt de fleste vil dog især også kende Skousen for at være en af landets største webshops og ikke mindst for deres massive markedsføring for at slå deres lave priser fast. Skousen er i dag en del af WhiteAway Group.

Skousen.dk forhandler mere eller mindre alt inden for hvidevarer, så uanset om du er på jagt efter en kitchenaid, en nye kummefryser eller en brødrister, så kan du finde det på hjemmesiden. Der er mange gode grunde til at handle på Skousens webshop. Skousen matcher  både konkurrenternes priser i deres fysiske butikker så vel som online, hvilket betyder at finder du den billigere et andet sted, så matcher Skousen prisen, så du aldrig kan blive snydt på prisen.

Der er desuden gratis standardlevering på alle ordrer over 100 kroner, har du et gammelt apparet som en fryser eller et komfur, du skal skaffe dig af med, tilbyder Skousen også dette, så du ikke skal arrangere den helt store tur på genbrugsstationen.

 

Besøg dem her
Skousen
1 Point i alt
1 Anmeldelser
Tilføj din anmeldelse
Service
1
Pris
1
Samlet vurdering
1
1 Anmeldelse
 1. 0.5
  Service
  10
  Pris
  10
  Samlet vurdering
  10

  Ville ønske jeg kunne give jer NUL stjerner istedet! Har haft den værste oplevelse med en forretning nogensinde og det er kære Skousen! Jeg bestilte for nogle måneder siden en MagiMix foodprocessor, men varen kom aldrig så jeg måtte rykke og rykke for den flere gange. Jeg modtager så en (eller flere mails) om at varen aldrig blev sendt ud og at jeg nok skulle få pengene hvis ikke jeg ville have ny vare, men at jeg skal vente 30 dage før at jeg modtager pengene! Det finder jeg mig selvfølgelig ikke i, da jeg i forvejen har ventet i lang tid og jeg kræver mine penge retur omgående! Der sker så intet i et stykke tid og jeg rykker igen for mine penge uden held, til sidst starter jeg en sag ved min bank og vupti så returnerer Skousen mig mine penge. Jeg får en undskyldning på mail om at varen ikke blev sendt, der var sket en fejl. Nu efter adskillelige måneder får jeg ligepludselig en skøn mail fra dem, hvori der står at jeg enten skal returnere varen eller pengene retur.. ØH HVAD?!?!?! HVILKEN vare om jeg må spørge??? De sender mig et PostNord link hvor den “viser” at have været sendt til mig. Da jeg aldrig har modtaget varen og måtte kæmpe om at få MINE penge retur, så bliver jeg naturligvis gal og skriver tilbage til dem. De ringer til sidst, men desværre er de ikke til at snakke med! Sagen bliver overdraget til min advokat, da jeg NÆGTER at hæfte for en vare jeg aldrig modtog! Magen til frækhed har jeg ikke oplevet længe!

  LAD VÆR MED AT HANDLE HOS DEM!

  Fordele: INGEN!
  Ulemper: De er fuskere!
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Anmeld virksomheden

Dine samlede point