Skousen

Skærmbillede 2017-07-07 kl. 11.20.46

Der findes nok ikke mange, der ikke kender Skousen. I år (2017) kunne Skousen fejrer de deres 60 års fødselsdag. Det blev stiftet af Preben Skousen og var oprindeligt baseret på dørsalg. Siden blev det til fysiske butikker, og idag er det den eneste kæde med hvidevarer der har fysiske butikker. Langt de fleste vil dog især også kende Skousen for at være en af landets største webshops og ikke mindst for deres massive markedsføring for at slå deres lave priser fast. Skousen er i dag en del af WhiteAway Group.

Skousen.dk forhandler mere eller mindre alt inden for hvidevarer, så uanset om du er på jagt efter en kitchenaid, en nye kummefryser eller en brødrister, så kan du finde det på hjemmesiden. Der er mange gode grunde til at handle på Skousens webshop. Skousen matcher  både konkurrenternes priser i deres fysiske butikker så vel som online, hvilket betyder at finder du den billigere et andet sted, så matcher Skousen prisen, så du aldrig kan blive snydt på prisen.

Der er desuden gratis standardlevering på alle ordrer over 100 kroner, har du et gammelt apparet som en fryser eller et komfur, du skal skaffe dig af med, tilbyder Skousen også dette, så du ikke skal arrangere den helt store tur på genbrugsstationen.

 

Besøg dem her
We will be happy to hear your thoughts

Anmeld virksomheden

Dine samlede point