Sound Store XL

3ea234162af2f01a79b0919e473bb5fb.png

Hos Sound Store XL er vi eksperter inden for lyd. Vi elsker en god højtaler, og kan ikke være inde i os selv, når vi hører musik, der kommer ud af en højtaler med dårlig kvalitet. Vi har alt, hvad du skal bruge inden for lyd og lys til både professionelt og til fritidsbrug.

Er du f.eks. DJ? Så har vi alt inden for alt, det udstyr du kunne tænke dig at bruge. Uanset om du mangler en masse udstyr inden for DJ-pulte eller hovedtelefoner, så kan vi stille et stort udvalg frem til dig, så du kan vælge mellem en masse kvalitetsprodukter, til de billigste priser der findes.

Vi kan ligeledes tilbyde en masse instrumenter og tilbehør dertil, hvis du er mere til selv at spille din musik. Mangler du strenge til din guitar, trommestikker til din trommesæt eller noget helt tredje, så kan du altid tjekke vores store udvalg ud. Skulle du stå og mangle et nyt instrument til samlingen, eller ønsker du at starte med at lære et, så har vi også en række instrumenter tilgængeligt i flere forskellige prisklasser, så der er noget til både begynderen og den mere øvet.

Udover, at vi har et stort udvalg inden for mange forskellige områder, så har vi også nogle af de bedste priser! Vi har vores prisrobot til at scanne vores konkurrenter konstant efter priser. Opdager den, at de sætter deres priser ned, så gør vi det samme. Vi sætter en store ære i at vide, at vi er det billigste sted, du i Danmark kan handle alle din musikrelaterede ting. Det gør også, at du trygt kan handle her uden at tænke på, om du måske kunne få nogle af produkterne billigere andre steder.

Vi glæder os meget til at se dig på vores webshop og behandle din ordre og få den sendt afsted til dig.

Besøg siden her
We will be happy to hear your thoughts

Anmeld virksomheden

Dine samlede point