Spil-Aps – alt i spil

Spil-Aps forside

Spil-Aps er alt andet end en ny webshop, de er faktisk blandt de absolut ældste i landet. Stiftelsen af butikken kan dateres mere end 20 år tilbage i tiden. De slog nemlig første gang dørene op tilbage i 1997, hvor de i det indre København begyndte at sælge deres produkter. Rammerne blev for små og de flyttede til større lokaler i Rødovre. Lokaler der i dag tæller både et flot showroom og et højlager til deres store udvalg af spil.

Stort set lige fra virksomhedens oprindelse, har man kunne handle online, da de allerede i 1999 som en af de første hoppede med på webshopbølgen, og de var fakttisk blandt de første på markedet der begyndte at annoncere på Google, hvilket i dag naturligvis nærmest er en selvfølge for succesfulde butikker.

Spil-Aps forhandler som navnet antyder spil, hvilket dækker over alt fra bordfodbold til bordtennis, billard og meget andet. Udover de store og lidt pladskrævende bordspil har Spil-Aps også et stort udvalg ag havespil, brætspil og meget andet, kort sagt – alt inden for spil.

Udover at du naturligvis kan købe alle produkterne i webshoppen, så er der også en stor sektion for udlejning af eksempelvis airhockey, jukeboxe og meget andet, der kan bruges til specielle begivenheder og festlige lejligheder.

Besøg dem her
We will be happy to hear your thoughts

Anmeld virksomheden

Dine samlede point