1 Anmeldelse
 1. 4
  Service
  80
  Pris
  70
  Samlet vurdering
  90

  Jeg er tilbagevendende kunde hos Uniggardin, hvor de har hjulpet mig rådgivning til nogle smukke og funktionelle gardinløsninger. Senest skulle jeg have gardiner til mine skrå velux-vinduer med helt særlige mål.

  Her fik jeg hurtig og kompetent vejledning og en skræddersyet løsning, der passede perfekt i målene og sad helt til. Og det er generelt noget af det, jeg er glad for ved Uniggardin: man kan både få høj kvalitet og skræddersyede løsninger (som selvfølgelig koster derefter), men de har så stort et udvalg, at man også kan få nogle meget billige gardiner, hvis det er dét, man søger.

  Uniggardins gode kundeservice fortjener også et stort thumbs up herfra. De er altid klar til at hjælpe med rådgivning og har udførlige gør-det-selv vejledninger på hjemmesiden, som jeg har haft stor glæde af.

  Nu skal det siges, at jeg kun har handlet hos hhv. Uniggardins svenske og norske afdeling, da jeg har boet begge steder de sidste par år. Derfor kan jeg selvfølgelig ikke rigtig udtale mig om den danske afdeling, men jeg er sikker på, den er lige så god.

  Fordele: Fantastisk kundeservice og lynhurtig levering. Stort udvalg.
  Ulemper: Dyrere end eksempelvis Ikea, men kundeservicen er til gengæld helt i top og yderst professionel.
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this

Anmeld virksomheden

Dine samlede point